Ett bra grovfoder är grunden i din hästs välmående!

Eftersom grovfodret ska utgöra grunden i hästens foderstat krävs ett grovfoder vars näringsinnehåll och balans mellan smältbart råprotein och energi stämmer väl överens med hästens behov. Ett sådant grovfoder gör utfodringen enkel, hästvänlig och inte minst ekonomisk. Det är därför viktigt att du väljer grovfoder åt din häst med omsorg!
 

kvalitet och hygien

Vi strävar efter ett högkvalitativt grovfoder av god hygien. Enormt mycket arbete läggs därför på att preparera, förbereda och förbättra vallarna inför skörd. Ett bra hösilage kräver noggrannhet och ingen detalj lämnas åt slumpen.
Vid köp av vårt hösilage har du en hygiengaranti och betalar inte för balar där hygienen olyckligt inte skulle hålla måttet.
 

Noggranna analyser

Det är viktigt att veta näringsinnehållet i grovfodret för att kunna utfodra hästen på rätt sätt. Vårt hösilage är därför noggrannt analyserat och olika partier kan passa olika typer av hästar.
 

rundbal eller fyrkantsbal

Olika partier av foder, rund- eller fyrkantsbalar - du väljer vad som passar bäst! För att på bästa sätt kunna uppfylla era önskemål bör ni boka ert foder så tidigt som möjligt.


Vi kan erbjuda partier med ekologiskt vallfoder och vi har även partier som passar andra typer av djur, exempelvis viltfoder.
 

Ett sådant grovfoder gör utfodringen enkel, hästvänlig och inte minst ekonomisk

Boka ditt foder redan idag!